Opis kompanija

Kompanija TeleGroup je osnovana 1992. godine u Londonu (Velika Britanija) sa 100% privatnim vlasničkim kapitalom. Bavila se primarno inženjeringom telekomunikacionih sistema i prodajom komunikacione opreme, a danas je jedan od vodećih “Solution provajdera” u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija i energetike na tržištu zapadnog Balkana sa sjedištem u Beogradu (Srbija). Pozicionirajući se kao pouzdan tehnološki partner mnogih značajnih preduzeća, državnih institucija i organizacija u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, TeleGroup nastavlja ekspanziju i na tržišta Bliskog istoka i Afrike.

Osnovna djelatnost kompanije je kreiranje i implementacija ICT rješenja, razvoj softverskih aplikacija, kreiranje rješenja za digitalnu televiziju, implementacija video i multiscreen sistema kao i integracija telekomunikacione, IT i elektroenergetske infrastrukture. Orijentisana ka poslovnim korisnicima, kompanija nudi širok spektar profesionalnih servisa.

Cisco Systems je američka multinacionalna korporacija sa sjedištem u San Jose (California), koja dizajnira, proizvodi i prodaje mrežnu opremu. Osnovana je 1984. godine, a danas broji oko 70.000 zaposlenih i predstavlja globalnog lidera u IP povezivanju ljudi, podataka, procesa kroz Cloud aplikacije i servise. Cisco Systems kreira niz mrežnih rješenja za konvergenciju prenosa podataka, glasa i video zapisa, čije su osnovne karakteristike vrhunske performanse, sigurnost i fleksibilnost. Cisco rješenja omogućavaju realizaciju najvažnijih poslovnih izazova korisnika isporučujući im inteligentnu mrežu i arhitekturu tehnologije izgrađene na integrisanim proizvodima, uslugama i softverskim platformama.

Kompanija F5 nudi rješenja u oblasti različitih aplikacija. F5 omogućava organizacijama da optimizuju Cloud, Data Centar i Software Defined Networking (SDN) razvoj u cilju uspješne isporuke aplikacija svim vrstama organizacija, bilo kada i bilo gdje.  Ova rješenja pružaju korisnicima da sljede model infrastrukture koji najviše odgovara njihovim potrebama. Najveći svjetski poslovni giganti, servis provajderi, vladine institucije i potrošački brendovi oslanjaju se na F5 rješenja kako bi bili u skladu sa globalnim trendovima kao što su Cloud, Security i Mobility.

Sa više od 25 godina iskustva, kompanija Trend Micro prepoznata je kao jedini „pure-play” Security provajder i tržišni lider u oblastima Cloud sigurnosti, bezbjednosti servera, sadržaja i virtuelizacije. Kompanija isporučuje rješenja najbolja u svojoj klasi, koja smanjuju rizike sa kojima se suočavaju korisnici, vlasnici preduzeća ili zaposleni, štiteći na najvišem nivou fizičko, virtuelno i Cloud okruženje.

Check Point Software Technologies Ltd. je međunarodni lider za IT bezbjednost, pružajući beskompromisnu zaštitu mreže, krajnjih tačaka i podataka, te smanuje kompleksnost ponuđenih rješenja. Check Point je osnovan u Ramat-Gan (Israel) 1993. godine, a danas broji i do 2.350 zaposlenih. Check Point je svoj razvoj počeo sa Firewall-1 i njegovom patentiranom “Stateful inspection” tehnologijom. Danas, Check Point nastavlja da razvija nove inovacije zasnovane na arhitekturi Software Blade, pružajući korisnicima fleksibilna i jednostavna rješenja koja se mogu u potpunosti prilagoditi bezbjednosim potrebama svake organizacije.

Kompanija Entrust Datacard osnovana je 1969. godine. Sa više od 2000 Entrust Datacard kolega širom svijeta, jakom mrežom globalnih partnera, kompanija pruža usluge u preko 150 zemalja. Strategija i fokus kompanije Entrust je stvaranje povjerenja među korisnicima, uređajima, organizacijama i državama kroz tri bazična stuba u ponudi: digitalni certifikati i PKI infrastruktura, Multifactor autentikacija i Fraud detekcija, te Entrust IndentityGuard Cloud Services.