Opis kompanija

Kompanija TeleGroup je osnovana 1992. godine u Londonu (Velika Britanija) sa 100% privatnim vlasničkim kapitalom. Bavila se primarno inženjeringom telekomunikacionih sistema i prodajom komunikacione opreme, a danas je jedan od vodećih “Solution provajdera” u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija i energetike na tržištu zapadnog Balkana. Pozicionirajući se kao pouzdan tehnološki partner mnogih značajnih preduzeća, državnih institucija i organizacija u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, TeleGroup nastavlja ekspanziju i na tržišta Bliskog istoka i Afrike.

 

Osnovna djelatnost kompanije je kreiranje i implementacija ICT rješenja, razvoj softverskih aplikacija, kreiranje rješenja za digitalnu televiziju, implementacija video i multiscreen sistema kao i integracija telekomunikacione, IT i elektroenergetske infrastrukture. Orijentisana ka poslovnim korisnicima, kompanija nudi širok spektar profesionalnih servisa.

Cisco Systems je američka multinacionalna korporacija sa sjedištem u San Jose (California), koja dizajnira, proizvodi i prodaje mrežnu opremu. To je vodeća svetska kompanija u oblasti računarskih mreža koja transformiše način na koji se ljudi povezuju, komuniciraju i sarađuju. Osnovana je 1984. godine, a danas broji oko 70.000 zaposlenih i predstavlja globalnog lidera u IP povezivanju ljudi, podataka, procesa kroz cloud aplikacije i servise. Cisco Systems kreira niz mrežnih rješenja za konvergenciju prenosa podataka, glasa i video zapisa, čije su osnovne karakteristike vrhunske performanse, sigurnost i fleksibilnost. Cisco rješenja omogućavaju realizaciju najvažnijih poslovnih izazova korisnika isporučujući im inteligentnu mrežu i arhitekturu tehnologije izgrađene na integrisanim proizvodima, uslugama i softverskim platformama.

Sa više od 25 godina iskustva, kompanija Trend Micro prepoznata je kao jedini „pure-play” Security provajder i tržišni lider u oblastima Cloud sigurnosti, bezbjednosti servera, sadržaja i virtuelizacije. Kompanija isporučuje rješenja najbolja u svojoj klasi, koja smanjuju rizike sa kojima se suočavaju korisnici, vlasnici preduzeća ili zaposleni, štiteći na najvišem nivou fizičko, virtuelno i Cloud okruženje.

Gigamon omogućava aktivnu vidljivost fizičkog i virtualnog mrežnog prometa pružajući korisnicima veću sigurnost i vrhunske performanse.

Rješenja Visibility Fabric™ i GigaSECURE®, prvo Security Delivery Platform rješenje na tržištu, nude naprednu inteligentnu arhitekturu kako bi sigurnosna, mrežna i aplikativna rješenja za upravljanje performansama u infrastrukturi korisnika radila što efikasnije i sa što manje potrebnih resursa.

Pomoću Gigamon portfolija korisnici imaju aktivan uvid u aktivnosti mrežnog prometa, osiguranu iskoristivost i primjenu politika sigurnosnih rješenja, te pojednostavljenje i smanjenje troška operacija u infrastrukturi.

Check Point Software Technologies Ltd. je međunarodni lider za IT bezbjednost, pružajući beskompromisnu zaštitu mreže, krajnjih tačaka i podataka, te smanuje kompleksnost ponuđenih rješenja. Check Point je osnovan u Ramat-Gan (Israel) 1993. godine, a danas broji i do 2.350 zaposlenih. Check Point je svoj razvoj počeo sa Firewall-1 i njegovom patentiranom “Stateful inspection” tehnologijom. Danas, Check Point nastavlja da razvija nove inovacije zasnovane na arhitekturi Software Blade, pružajući korisnicima fleksibilna i jednostavna rješenja koja se mogu u potpunosti prilagoditi bezbjednosim potrebama svake organizacije.

Kompanija Entrust Datacard osnovana je 1969. godine. Sa više od 2000 Entrust Datacard kolega širom svijeta, jakom mrežom globalnih partnera, kompanija pruža usluge u preko 150 zemalja. Strategija i fokus kompanije Entrust je stvaranje povjerenja među korisnicima, organizacijama i državama kroz tri bazična stuba u ponudi: digitalni certifikati i PKI infrastruktura, Multifactor autentikacija i Fraud detekcija, te Entrust IndentityGuard Cloud Services.

CyberArk je jedina kompanija koja se bavi prevencijom targetiranih sajber napada koji napadaju u centar svake kompanije. CyberArk se bavi zaustavljanjem napada pre nego sto počnu da utiču na poslovanje, i upravo zbog toga ima povjerenje vodećih kompanija.

 

Više od 10 godina CyberArk je lider na tržištu zaštite kompanija od prikrivenih sajber napada koji pogađaju najvažnije sektore kompanije. Danas CyberArk isporučuje najnoviju generaciju ciljanih bezbjednosnih rješenja koja pomažu da kompanije ne reaguju na sajber pretnje i da ih prevaziđu, uz sprečavanje napada pre nego što dođe do potpunog oštećenja poslovanja. CyberArk ima predstavništva u Americi, Izraelu, Engleskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Holandiji i Singapuru i pruža usluge klijentima u preko 65 zemalja.