Predavači

Infosec 2016 predavači

UPOZNAJTE IT SECURITY EKSPERTE I TELEGROUP TIM

dalibor-ratkovic-telegroup-300×300

Dalibor Ratković

Regionalni direktor prodaje ICT prozvoda i rješenja, TeleGroup

Učestvovao je i vodio značajne projekte u oblasti implementacije svih vrsta telekomunikacionih mreža, održavanja i servisiranja različitih hardverskih i softverskih sistema. Posjeduje veliko iskustvo u naprednim IT servisima, a naročito u oblasti informacione bezbjednosti. Specijalizovan za napredne poslovne informacione sisteme sa naglaskom pružanja bezbjednosti i visoke pouzdanosti rada  korisničkih aplikacija. Posjeduje mnogobrojne sertifikate u oblasti IT bezbednosti: CCNA, CCDA, CCAI, BSCI, CQS, TrendMicro Security Professional, CICSP.

aleksandar-vratonjic-gligorijevic-telegroup

Aleksandar Vratonjić Gligorijević

Account Manager, TeleGroup

Nakon završenih studija u Škotskoj, tokom kojih je stažirao u kompaniji IBM, Aleksandar je napravio svoje prve korake u poslovnom svijetu kao prodavac u kompaniji SAGA u Beogradu. Dve godine kasnije pridružio se svojoj porodičnoj kompaniji TeleGroup, sistem integratoru u oblasti ICT-a koja posluje na 11 svjetskih tržišta. U TeleGroup-u radi na poziciji menadžera u prodaji, a trenutno je i na poziciji vođe tima za prodaju bezbednosnih rješenja iz domena ICT-a.

nena-dabic

NENA DABIĆ

Account Manager, TeleGroup

Nena Dabić završila je Elektrotehnički fakultet u Banja Luci, smjer elektronika i telekomunikacije.
U kompaniji TeleGroup uspešno radi skoro pet godina. Na početku svoje karijere u TeleGroup-u obavljala je poslove Sales inženjera, a danas ima ulogu menadžera u prodaji u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Poseduje mnogobrojne Sales sertifikate za rešenja kompanija Polycom, HP, Microsoft, F5, Acme, Imperva, Cyber Ark.

dragan_novakovic1-300×300

DRAGAN NOVAKOVIĆ

Consulting systems engineer, Cisco systems

Zaposlen više od osam godina u Cisco kompaniji, a još duže radi u IT industriji. Na poziciji je inženjera za velika preduzeća i javni sektor za područje Srbije i Crne Gore, pruža široko znanje o izazovima u oblasti IT bezbjednosti s kojima se kompanije susreću danas. Kao inženjer stručnjak za IT bezbjednost i umrežavanje poseduje Cisco CCIE Security i CCDE sertifikacije.

albin-penic-trend-micro

Albin Penič

Technical Team Leader for Eastern Europe, Trend Micro

Albin Penič, Technical Team Leader za tržište istočne Evrope u kompaniji Trend Micro, ima bogato tehničko iskustvo u oblasti IT bezbjednosti, virtuelizacije i projektovanja Data centara. Pre kompanije Trend Micro, radio je u renomiranim kompanijama kao presales inženjer i konsultant. Albin Penič posjeduje nekoliko stručnih sertifikata za pomenute tehnološke oblasti.

juergen-kirchman

Jürgen Kirchmann

Director Enterprise Sales DACH & CEE, Gigamon

Jürgen Kirchmann je u sastavu Gigamon kompanije od 2013. godine.
Zadužen za prodaju, njegova uloga u okviru kompanije odnosi se na Enterprise Business to Business u Austriji, Švajcarskoj, centralno- istočnoj Evropi i jadranskoj regiji.
Njegov primarni fokus u prethodnim kompanijama u kojima je radio odnosio se na:
• IP i Data Center Infrastructure rešenja proizvođača Extreme Networks
• Application Centric Voice rešenja kompanija Avaya i Alcatel
• Rukovodilac prodaje kod velikih, globalnih klijenata u okviru kompanije Alcatel

irma-vasiliauskaite

Irma Vasiliauskaite

Channel Partner Manager, Nordics & Eastern Europe, Entrust Datacard

Irma Vasiliauskaite je EMEA Channel Partner menadžer u okviru kompanije Entrust Datacard. Odgovorna je za rast poslovanja u oblasti IT bezbjednosti u severnoj i istočnoj Evropi.
Irma poseduje zavidno iskustvo od preko deset godina u oblasti IT industrije, naročito u oblasti IT bezbjednosti, radeći u kompanijama Dell Computers, Sophos Ltd, AlienVault. Od početka 2015. godine Irma je u sastavu kompanije Entrust Datacard. S obzirom na svoje iskustvo i uvid u tržište istočne Evrope, Irma pomaže mnoge finansijske institucije i Vladin sektor da poboljšaju svoje IT Security okruženje.

ivan-strbac

Ivan Štrbac

Security Engineer Adriatics, CheckPoint

Poseduje osmogodišnje iskustvo u oblasti IT bezbjednosti sa brojnim uspešno realizovanim projektima. Prethodno iskustvo je stekao na poziciji security inženjera i security team leader-a u regionalno prisutnoj sistem integratorskoj kompaniji. Brojni sertifikati iz oblasti IT security-a među kojima se izdvajaju CheckPoint CCSA/CCSE/CCSM, te Comptia Security+ i EC-Council CEH.

anton-fridrikh

Anton Fridrikh

Technical Account Manager, CyberArk

Anton Fridrikh nalazi se na poziciji Technical Account menadžera za jugoistočnu Evropu u okviru kompanije CyberArk. Kao inženjer posjeduje sedmogodišnje iskustvo u radu u Security i Access Management oblastima. Od skora je i ekspert u kreiranju bezbjednosnih rješenja za privilegovani pristup u kompanijama svih sektora.