POZIVNICA

Šesta TeleGroup Infosec konferencija u Bosni i Hercegovini

U četvrtak, 24. novembra 2016. godine, u hotelu Kardial u Tesliću, održaće se šesta po redu TeleGroup Infosec 2016 konferencija u BIH.

 

Za više od 100 klijenata, pripadnika malih, srednjih i velikih preduzeća, telekom operatera i servis provajdera, zatim pripadnika javnog, vladinog i finansijskog sektora, konferencija će predstaviti najsavremenija tehnološka rešenja za zaštitu informaciono – komunikacionih sistema od hakerskih napada, kompjuterskih virusa i drugih oblika zloupotreba informacija na internetu.

 

Predstavnici vodjećih svjetskih kompanija u oblasti informacione bezbjednosti kao što su Cisco Systems, Trend Micro, Gigamon, Entrust Datacard i Check Point, zajedno će sa predstavnicima kompanije TeleGroup podeliti znanja i iskustva o aktuelnim rješenjima za zaštitu mreža, podataka, Cloud okruženja i aplikacija.

 

Posebna pažnja ovogodišnje konferencije biće posvećena stanju informacione bezbjednosti na tržištu Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore u odnosu na nove evropske regulative. Upravo na ovu temu, na naše veliko zadovoljstvo, govoriće specijalni gosti:

 

Ismet Mehanović, Šef odsjeka za glavni registar i informatiku u okviru Agencije za zaštitu ličnih podataka u Bosni i Hercegovini

Sava Savić, Pomoćnik ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije

Kenan Duraković, Generalni direktor za informatičku infrastrukturu u okviru Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije Crne Gore

 

Sa ciljem podizanja nivoa informacione bezbjednosti regiona zapadnog Balkana, TeleGroup Infosec konferencija predstavlja jedan od značajnijih IT security događaja na ovim prostorima. Kao IT kompanija koja se bavi sigurnosnim tehnologijama, TeleGroup podržava napore regionalnih IT asocijacija u skretanju pažnje državnim strukturama i široj javnosti o informacionoj bezbjednosti kao najznačajnijem resursu svake države, kao i postojanju sve sofisticiranijih prijetnji u sajber prostoru koje mogu da ugroze stabilnost regionalne privrede i društva. U tom smislu je neophodno uvođenje sistemskih mehanizama zaštite od sajber kriminala, što je zajednička odgovornost državnih struktura i privrede, gde se od IT kompanija očekuje da obezbede kvalitetna rješenja.

 

Ne propustite priliku i registrujte se za TeleGroup Infosec 2016