Predavači

Infosec 2017 predavači

UPOZNAJTE IT SECURITY EKSPERTE I TELEGROUP TIM

predavaci-dalibor-ratkovic

Dalibor Ratković

Security SBU director, TeleGroup

Učestvovao je i vodio značajne projekte u oblasti implementacije svih vrsta telekomunikacionih mreža, održavanja i servisiranja različitih hardverskih i softverskih sistema. Posjeduje veliko iskustvo u naprednim IT servisima, a naročito u oblasti informacione bezbjednosti. Specijalizovan za napredne poslovne informacione sisteme sa naglaskom pružanja bezbjednosti i visoke pouzdanosti rada korisničkih aplikacija. Posjeduje mnogobrojne sertifikate u oblasti IT bezbjednosti: CCNA, CCDA, CCAI, BSCI, CQS, TrendMicro Security Professional, CICSP.

predavaci-gyorgy-acs

Gyorgy Acs

Cybersecurity Consulting Systems Engineer, Cisco Systems

Gyorgy Acs radi u okviru kompanije Cisco kao konsultant u Centralnoevropskoj organizaciji Global Security Sales Organization (GSSO) sa sjedištem u Budimpešti, u Mađarskoj. Posle diplomiranja elektrotehnike na Tehničkom fakultetu u Budimpešti, Gyorgy je radio na univerzitetu kao student doktorskih studija.
Kao sistem inženjer pridružio se Cisco timu, a od 2001. godine fokus posla mu je IT bezbjednost. Od 2008. godine radi kao regionalni sistem inženjer koji pokriva različita tržišta, kao što su centralnoevropsko, kasnije i istočne zemlje u razvoju, a trenutno radi na južnoevropskom i mađarskom tržištu. Gyorgy je sertifikovani Sourcefire Expert i Professional.

predavaci-edin-rizvanbegovic

Edin Rizvanbegović

Sales manager Adriatic, Check Point

Edin Rizvanbegović je direktor prodaje za jadransku regiju u okviru kompanije Check Point Software Technologies čije je sjedište u Pragu, u Češkoj. Od 2000-2010. je živio u Bostonu i diplomirao menadžment informacionih sistema sa magna cum-laude na Lasell koledžu. U Check Point kompaniji radi već 12 godina. Prije preuzimanja Sales Manager pozicije 2011. godine, radio je kao inženjer bezbjednosti u Check Point Software kancelariji u Bostonu (SAD).

Edin je trenutno odgovoran za razvoj i obavljanje svih prodajnih aktivnosti u jadranskoj regiji, koji uključuju direktan razvoj odnosa sa krajnjim korisnicima u saradnji sa postojećim i novim partnerima. Kao inženjer bezbjednosti, Edin je imao priliku da bude izložen složenim bezbjednosnim mrežnim okruženjima vrhunskih kompanija sa zadatkom ne samo da dizajnira, već i da preporuči najbolja sigurnosna rješenja iz prakse.

predavaci-ziga-benedik

Žiga Benedik

Regional Account Manager Adriatic, Trend Micro

Žiga Benedik je odgovoran za razvoj poslovanja Trend Micro kompanije za Adriatic region, Albaniju i Bugarsku. Aktivan je u IT industriji već 10 godina, a njegovo profesionalno iskustvo uključuje nekoliko tehnoloških i prodajnih pozicija u IT organizacijama. Njegova zaduženja u okviru Trend Micro kompanije uključuju upravljanje odnosima sa ključnom klijentima, strateškim partnerima i uvođenje visokotehnoloških kompanija na jadransko tržište.

predavaci-davor-perat

Davor Perat

Senior Technology Consultant, Symantec

Davor Perat dolazi iz Zagreba, gdje radi za Symantec na funkciji Senior Technology Consultant. U dugogodišnjoj karijeri je prošao sve pozicije od sistem inženjera pripravnika, preko II Security inženjera, Project menadžera i Sistem arhitekta do sadašnje pozicije. Sa Symantec proizvodima radi zadnjih 15 godina. Pokriva sve zemlje u regiji, od Slovenije do Albanije.

predavaci-predrag-aleksic

Predrag Aleksić

Gemalto Presales Consultant, Gemalto

Predrag Aleksić nalazi se na poziciji presales konsultanta u okviru kompanije Gemalto. Predrag je završio College of Business u Mariboru u Sloveniji. Već 20 godina prisutan je u IT industriji.
Pre kompanije Gemalto radio je u kompanijama IBM kao sistem administrator, kompaniji Mercedes-Benz Srbija kao ICT menadžer, kompaniji SAGA d.o.o. Beograd kao Account menadžer, zatim kompaniji MK Commerce kao sistem administrator, itd.

predavaci-srdjan-bundalo

Srđan Bundalo

Glavni inženjer za prodaju i integraciju ICT servisa, Mtel

Diplomirani inženjer elektrotehnike. U m:tel-u radio na poslovima eksploatacije i održavanja IN sistema za poslovne korisnike, nakon čega je proveo dvije godine radeći kao regionalni koordinator prodaje za velike poslovne korisnike. Odnedavno je na mjestu glavnog inženjera za prodaju i integraciju novih ICT servisa iz m:tel ponude.